Б О Л Е Х І В С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А
27 жовтень 2021
Пошук
Розширений пошук

Реєстрація

Логін
Пароль
Увійти
Реєстрація
Інформер

Погода в Болехові 


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

  Курсы валют на PROext


Новини
 На головну
31 Травень 2019 | ВИПУСКНИЙ БАНКЕТ: УСЕ ВРАХУВАТИ,ЗАПОБІГТИ НЕГАТИВНИХ НАСЛІДКІВ, ПОТУРБУВАТИСЯ ПРО БЕЗПЕЧНІСТЬ!!!

   Кожен учень з нетерпінням чекає закінчення шкільного навчання і, звичайно, випускного вечора. Ця подія завжди дуже урочиста і зворушлива, адже з неї починається новий етап в житті молодих людей. Це свято важливе не тільки для школярів, але й для їх батьків та вчителів, які довгих 11 років супроводжували, навчали і виховували учнів, намагаючись дати їм тільки найкраще.

Враховуючи, наскільки довгоочікуваним є випускний вечір, готуються до нього завжди заздалегідь. Клопоту з організацією свята завжди багато, адже необхідно підшукати відповідний ресторан, подбати про святкове меню.

Організаціябанкету покладена на батьківські комітети випускних класів.

Щотреба врахувати батькам, щоб потім не захворіли діти, не були витрачені гроші на ліки, щоб випускний запам’ятався тільки радісними подіями ???

1.             При виборі кафе чи ресторану треба поцікавитись у керівництва закладу про наявність дозвільних документів. На даний час – це реєстрація підприємства в реєстрі операторів ринку з обігу харчових продуктів. До закладу, який працює за правилами простіше пред’явити претензії в разі непорозумінь та ускладнень.

2.             Поцікавтесь наявністю умов, необхідного складу приміщень, технологічного та холодильного обладнання суб’єкта господарювання у відповідності до заявлених меню.

3.             Не допускайте в меню страв домашнього приготування.

4.             Будьте впевнені у якості продуктів. Запитайте про наявність документів, що підтверджують якість та безпечність харчових продуктів.

5.             Не замовляйте в меню страви, які потенційно небезпечні (особливо у теплу погоду) – салати з майонезом, паштети, страви з рубленого м’яса та риби, студні, фаршировані птиця та риба, торти та тістечка з кремом.

6.             Не замовляйте велику кількість страв! Пам’ятайте!!!! Згідно санітарним нормам, середній термін зберігання бенкетних страв – 2 (дві) години. Ідеальний формат бенкету: приготували -> подали -> з’їли.

7.             До роботи по приготуванню страв допускається здорові особи, які пройшли медичний огляд. На кожного працівника повинна бути заведена особиста медична книжка, в яку вносяться результати медичних обстежень, відомості про перенесені інфекційні захворювання, про атестацію гігієнічної підготовки.

 ПРОСТІ  ПРАВИЛА ЗБЕРЕЖУТЬ ВАШЕ ЗДОРОВ’Я!!!!!


Архів новин

Анонси

Інформація

"Гаряча" телефонна лінія:

 3-42-52

 

Телефон довіри:

3-44-97

 

СЕСІЯ

чергова 45 сесія

міської ради відбудеться

в серпні 2019 року

Початок роботи о 10:00 год.

в кабінеті міського голови

 

Увага!

 

Запрошуємо на контрактну службу

 

Оперативна інформація з

питань цивільного захисту

 

Інформація про захисні споруди

цивільної оборони

 

Містобудівні умови та обмеження

 

 

Болехівське бюро правової допомоги

 

Україна - НАТО

 

Україна це Європа

 

 

 

 

Крим - це Україна

 

ATO

 

Національна академія Державної прикордонної служби України

 

Акції

 

Інфоблоки

Пошук нормативних документів

 

zakon.rada.gov.ua 


 

 

 

 



Розробник: ЗАТ "Софтлайн" © Веб-портал органів державної влади та органів місцевого самоврядування Івано-Франківської області