27 жовтень 2021
Пошук
Розширений пошук

Реєстрація

Логін
Пароль
Увійти
Реєстрація
Інститути влади

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


.
НАССР уже є обов’язковим і на малих потужностях
 На головну

20 вересня 2019 року, завершився перехідний період для операторів ринку харчових продуктів щодо впровадження постійно діючих процедур,  заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. 

Відтепер і на малих потужностях (в кіосках, павільйонах, кафе, ресторанах тощо) повинен бути НАССР.

Часу для підготовки до впровадження нових вимог було достатньо - законотворці надали 5 років від опублікування Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Перевірка системи НАССР буде проводитись у формі аудиту відповідно до переліку питань, що зазначені у формі акту, затвердженому наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 № 446.

Довідково:

система НАССР (від. англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – це система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Ця система ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, які є визначальними для безпечності харчових продуктів.




.

Електронна пошта

 

 

p

Історична довідка від Українського інституту національної пам’яті
"Україна- ЄС"
Тлумацька РДА у фейсбук
 
Працює гаряча лінія Тлумацької РДА
 
Безоплатна правова допомога
Про забезпечення функціонування української мови як державної
Дія. Цифрова освіта
Анонс
Інформація для людей із порушенням слуху

.

Оперативна інформація з питань цивільного захисту та дій у надзвичайних ситуаціях

 

Статистика сайту

MyCounter - счётчик и статистика


.

Розробник: ЗАТ "Софтлайн" © Веб-портал органів державної влади та органів місцевого самоврядування Івано-Франківської області